Forbrukslån 21 år uten sikkerhet

Som 21-åring har du masse muligheter for å ta forbrukslån online. Mange selskaper har en aldersgrense på enten 20 eller 21 år, så alderen din begrenser ikke utvalget spesielt mye. De fleste selskaper tilbyr tilmed, at du ikke skal stille sikkerhet.

Søk lån for 21-åringer online

Priser og vilkår varierer veldig hos forskjellige selskaper. Derfor kan du få en stor fordel ved å undersøke markedet. Finn en rekke forskjellige selskaper, som dekker dine behov. Send da inn en søknad til disse, slik at du kan se, hva de kan tilby deg. De tilbudene, du mottar, kan du da sammenligne med hverandre. På den måten kan du finne det beste og billigste forbrukslån uten sikkerhet.

 

Hva må jeg skrive i søknaden?

Det er veldig enkelt å søke om et forbrukslån. Ofte kan du fylle ut en type skjema på selskapets hjemmeside. I søknaden må du skrive noen forskjellige ting. Først og fremst gjelder det grunnleggende personlige opplysninger som navn, alder, statsborgerskap osv. Dernest må du gi detaljer om det lånet, du ønsker. Dette er blant annet ønsket beløp og nedbetalingstid.

Du må også gi selskapet muligheten til å vurdere, om du er egnet til lånet. De skal foreta en kredittsjekk for å se, om du møter de økonomiske krav. Her gjelder det ofte, at du må ha en fast inntekt – ofte på 200.000 kr i året. I tillegg kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. De spesifikke kravene kan du lese mer om på selskapets hjemmeside. Men du må gi noe dokumentasjon i søknaden, som gjør, at de kan sjekke disse tingene.

Lønnsslipper og årsoppgaver er ofte nok

Forbrukslån 21 år uten sikkerhetPå grunn av de få krav, er det behov for veldig lite dokumentasjon. For å kunne sjekke din økonomi krever selskapet ofte, at du sender med lønnslipper og årsoppgaver. Slik kan de vurdere, om de vil godkjenne din søknad. Noen kan kreve mer dokumentasjon enn dette, men ofte er disse to dokumenter nok.

Så enkelt er det altså å søke om forbrukslån for 21-åringer. Du trenger som sagt ikke stille sikkerhet, så det er en veldig liten risiko forbundet med det. Så sett deg ned i dag og få styr på dine behov. Send da et par søknader ut og sammenlign de tilbud, du mottar. Avtalen kan du signere og godkjenne på nett, og da er du faktisk ferdig. Pengene kommer inn på kontoen senest dagen etter, og de kan bruke som du vil.

Relatert: Søk lån på minuttet