Forbrukslån med BankID

Forbrukslån med BankID

En av de største fordelene med et forbrukslån online, er de mange mulighetene. Alt skjer på nett, og derfor er det en mye raskere prosess enn mange andre lånetyper. Dette gjør også, at noen folk føler, det er en utrygg metode. Men faktisk er sikkerheten helt i topp, når du tar opp et forbrukslån på nett.

Du bruker nemlig ditt BankID gjennom hele prosessen, og dette øker din trygghet som forbruker. Her forklarer vi, hvordan du tar opp et forbrukslån med BankID.

Søke og signere lån med BankID

BankID er en elektronisk identifikasjon, som brukes til signering på nett. Du kan bruke det i mange forskjellige sammenhenger, og i dag brukes det av utrolig mange nordmenn hver dag. Faktisk har alle BankID, dersom de bruker nettbank eller andre offentlige ID-tjenester på nett.

Du kan både velge å bruke kodebrikke eller BankID på mobilen, så det er alltid tilgjengelig. Og du kan altså også bruke det, når du søker om et lån på nett. Veldig mange selskaper i dag tilbyr nemlig forbrukslån med BankID som en enkel og trygg metode til å få litt ekstra penger på.

Når du søker om et forbrukslån på nett, så må du skrive inn noen personlige informasjoner om deg selv og din økonomi. Det er ikke nødvendig å sende inn fysiske papirer eller møte opp hos banken. Du sender bare inn søknaden på nett, og det er både uforpliktende og gratis. På den måten kan du motta et uforpliktende tilbud fra så mange selskaper, som du vil.

Da kan du sitte hjemme på sofaen og sammenligne dine forskjellige tilbud, slik at du kan velge ut det beste og billigste for deg. Først når du signerer med BankID har du godkjent avtalen, så du skal ikke være redd for å sende inn flere søknader. Det spiller ingen rolle om du trenger penger til et stort bryllup eller ny iPad.

Fordelene med et BankID lån

Når du tar opp et forbrukslån med BankID på nett, da er sikkerheten helt i topp. Det er en trygg og effektiv metode til elektronisk identifikasjon, så du kan være sikker på, at ingen kan ta opp et lån i ditt navn. Det betyr også, at du må gjennom et siste trinn, der du godkjenner den endelige avtalen. Slik er du helt sikker på, hvilken avtale du egentlig godkjenner.

Det er en rask og enkel metode, som ikke krever personlig fremmøte, og som er tilgjengelig for alle nordmenn. Utrolig mange selskaper og banker tilbyr i dag forbrukslån med BankID, så utvalget er stort. Derfor kan du helt sikkert også finne et selskap, som passer perfekt til dine behov.

Slik signerer du med BankID

Når du har sammenlignet dine forskjellige tilbud og valgt det beste, da er det bare igjen å godkjenne avtalen. Du bør alltid se på den effektive renten, når du sammenligner dine tilbud. Den laveste effektive renten gir deg nemlig det billigste tilbudet. Du godkjenner avtalen ved å signere med BankID. Dette gjør du selvfølgelig på nett.

Når du har signert ditt forbrukslån med BankID, da er avtalen godkjent og bindende. Pengene får du på konto senest dagen etter, og disse kan du selvfølgelig bruke presis, som du vil.