Låne penger til møbler

Låne penger til møbler

Alle hjem må ha møbler. Du kan ikke ha en leilighet eller et hus uten sofa, bord, stoler osv. Men hvordan får du råd, når de gamle modeller skal skiftes ut?

Én mulighet er å ta opp et forbrukslån til møbler. Da trenger du ikke bekymre deg om å få plass i budsjettet. Du kan nemlig låne alt mellom 5.000 og 500.000 kr til å kjøpe møbler. Les mer om prosessen her og få gode tips til kjøp av møbler.

Forbrukslån til møbler

Fordelen med et online forbrukslån til møbler er, at du ikke trenger å angi formålet med pengene. Du trenger altså ikke presentere et budsjett og en plan for ditt forbruk, som du oftest må i banken. Du velger bare beløp og nedbetalingstid, sender inn en uforpliktende søknad.

3 gode långivere

Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, og søknadsprosessen er veldig rask og enkel.

Så søk gjerne hos minst 2-3 forskjellige selskaper slik at du kan sammenligne dine tilbud og velge det billigste.

Et helt vanlig forbrukslån kan brukes til presis det, som navnet angir: forbruk. Forbruk kan være alt fra reiser, elektronikk, uforutsette regninger og selvfølgelig også nye møbler.

Det kan være vanskelig å finne det beste tilbud blant de mange selskaper på markedet. Derfor har vi laget oversikt over tre av de beste långivere på markedet. Disse selskaper tilbyr gode renter og vilkår og gir deg slik det billigste forbrukslån til møbler. Det er dog viktig å huske på, at du først kan se ditt endelige tilbud og din rente, når du har sendt inn en søknad.

Lån til alt fra seng, sofa og møbler i stuen

Du har fritt valg, når det gjelder bruk av pengene. Du kan selv velge, om du bruker de på en ny seng, stoler, et flott spisebord, større skap eller noe helt annet. Men finn ut på forhånd, hvor mye du trenger å låne. Det kan nemlig være farlig å låne mer enn du trenger. Da gjør du nedbetalingen vanskeligere og dyrere enn nødvendig, og du blir fristet til å bruke de ekstra penger på andre ting. Så legg et budsjett for din egen skyld og sett sammen ditt forbrukslån ifølge det.

Gå etter tidløse møbeldesigns

Velger du enkle og klassiske møbler i tidløst design, da unngår du å måtte skifte ut så ofte. Moten skifter ofte, og nye farger og modeller blir populære. Samtidig endrer dine personlige preferenser seg over tiden. Gå med enkle designs, som lenge har vært populære og velg farger som hvit, grå, svart eller andre farger, som du alltid har vært glad i.

Da er det mindre sannsynlighet for, at du går lei av din sofa eller ditt bord innen for kort tid. Møbler i høy kvalitet er også en god investering, fordi de har en bedre slitestyrke. Med riktig vedlikehold kan du ha glede av din seng, spisebordet eller lignende i mange år fremover.

Tags: