Billigste lån på 125.000 kr.

Er du på utkikk etter et lån til ny bil, kjøkken eller noe helt annet, da kan et forbrukslån kanskje være den riktige løsningen for deg. Her kan du bli klokere på hvordan du finner det beste lånet på 125.000 kroner.

Sammenlign forbrukslån på 125.000 kr.

Det finnes bare én måte å finne det riktige og det beste forbrukslånet på: Ved å sammenligne. Velger du bare første tilbud eller blir du fristet av muligheten for rask utbetaling, da risikerer du å få unødvendige høye kostnader på lånet.

Sammenlign og søk helt uforpliktende her:

Det skyldes, at det er ganske mye konkurranse på området, og det er stor forskjell på både renten og de andre vilkår og betingelser på forbrukslån. Du kan heller ikke gå ut ifra at samme selskap er det riktige for alle, fordi det avhenger av faktorer som din alder, din økonomi og ikke minst dine behov.

Så vil du finne det beste forbrukslånet på 125.000 kr. for deg, da må du sammenligne de forskjellige muligheter som finnes.

Hvordan finner du den laveste renten?

Når du skal starte med å finne den laveste renten, da kan du med fordel se gjennom en liste av selskaper som tilbyr forbrukslån på 125.000 kr. Her kan du få overblikk over hvilke muligheter som finnes på markedet, og du kan se hvilken rente de tilbyr.

Du må dog være oppmerksom på, at dette er den nominelle renten, som altså ikke inkluderer de andre gebyrer som kan være koblet på lånet. Denne gir deg altså en bra indikator for hvilke selskaper som har de laveste rentene, men det er ikke helt nok.

Din personlige rente avhenger av lånebeløp, nedbetalingstid og ikke minst din egen økonomi, og derfor kan den først bli beregnet når du sender inn en forespørsel med dine personlige informasjoner. Derfor kan du med fordel velge ut minst 2-3 forskjellige selskaper med lav nominell rente, sende inn en søknad og til slutt sammenligne de lånetilbud du får tilsendt.

Hva koster et lån på 125.000 kroner?

Det er selvfølgelig alltid en rente du må betale ved et forbrukslån på 125.000 kr. Ved dette beløpet kan den gjerne ligge rundt 8-12%, men som nevnt er det veldig forskjellig og avhenger av mange faktorer. I tillegg til den nominelle renten er det gjerne et etableringsgebyr på rundt 500-1000 kr. og kanskje også andre månedlige gebyrer på lånet.

Det kan være vanskelig å sammenligne selskapene ved å se isolert på renten og gebyrene. Derfor kan du i stedet se på den effektive renten, som altså beregner lånets samlede kostnader – inklusiv alle renter og gebyrer.

Det gir et bedre uttrykk for hvilket lån på 125.000 kr. som egentlig har de laveste kostnader. Du kan også se på de samlede kostnader for hele lånets løpetid, som også er en god indikator for prisen.

Hvem kan søke om lån 125.000 kroner?

Et forbrukslån er gjerne et usikret lån, som altså betyr at du ikke må stille sikkerhet i fast eiendom som hus eller hytte. Men likevel er det noen krav til deg som låntaker for at banken kan godkjenne et lån. Det er viktig å forstå at det alltid er en individuell vurdering som avgjør om du kan få et forbrukslån på 125.000 kr., og det kan være forskjellig svar avhengig av hvem du søker hos.

Som utgangspunkt gjelder følgende krav dog når du søker om et forbrukslån:

  • Du må være fylt 18 år (hos mange selskaper er aldersgrensen høyere)
  • Du må være folkeregistrert i Norge
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
  • Du må ha en bankkonto i Norge
  • Du må kunne dokumentere en fast inntekt