Om oss

Billigste-forbrukslån.com er en sammenligningstjeneste, som skal gi deg en rekke fordeler som forbruker. Her er hva du får ut av å bruke nettsiden vår:

  • Overblikk over online forbrukslån i Norge
  • Enkel sammenligning av renter, selskaper og vilkår
  • Relevante oversikter alt etter lånebehov og alder

Formål: Sammenlign og finn det billigste lånet

Det altoverskyggende formålet med nettsiden er å gjøre det enkelt å sammenligne og finne det billigste lånet på nett. Vi vet, hvor store forskjeller det kan være på rentene og de samlede kostnader, du opplever som forbruker.

En sammenligning av og kjennskap til både muligheter og selskaper gjør det mye enklere å identifisere de beste og billigste løsninger. Det ønsker vi å bidra med, slik at du til slutt kan spare mye penger og finne det billigste forbrukslånet.

Vi supplerer sammenligning oversiktene med gode råd og anbefalinger, som kan hjelpe deg godt på vei. Du kommer alltid godt i gang med lånesøknadene på Billigste-forbrukslån.com.

Vi er en kommersiell sammenligningstjeneste og annonselenker kan forekomme på nettsiden. Vi får en provisjon når du bruker de ulike långivere og det betyr at vi kontinuerlig kan opprettholde og forbedre nettstedet. Vi samarbeider med långivere vi presenterer på nettstedet, og derfor bør du ikke forvente å finne alle online selskapene på nettstedet.

CO-2 nøytral nettside – som bryr seg om miljøet

CO2 nøytralt nettstedVi er en CO2 nøytral nettside, som ønsker å ta ansvar for miljøet. Vi har derfor valgt å delta i et godt initiativ, der vår nettsides CO2 forbruk blir nøytralisert via grønne og miljøvennlige CO2-prosjekter.

På den måten blir tjenesten vår CO2-nøytral, og det passer godt med våre generelle verdier. Vi er ansvarsbevisste, troverdige og har fokus på de gode løsninger. Uansett om det gjelder miljøet eller lån online.

Kontaktinformasjon

Billigste-forbrukslån.com drives af Medier & Co ApS
Org. nr.: 36922362

E-post: kontakt@billigste-forbrukslån.com

Tlf.nr.: 26 25 14 07

Relevante finansinstitusjoner

Hvis du trenger mer informasjon eller nyheter om banksektoren i Norge, kan du finne den gjennom Norges Centralbank eller Finanstilsynet.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å optimere forskjellige elementer, og sånn at du kan få den beste opplevelsen som bruker. Informasjonskapsler er bare små tekstfiler, som lagres på din PC. De vil verken kunne skade deg eller inneholde personlige informasjoner. Vi bruker bl.a. informasjonskapsler i forbindelse med Google Analytics og våre annonsepartnere.

Nesten alle nettsider bruker cookies, så det er helt vanlig, men ønsker du å unngå det, da kan du håndtere det på forskjellige måter. Fremgangsmåten vil avhenge av, hvilken nettleser og enhet du bruker.

To av de mest populære nettlesere akkurat nå er Chrome og Firefox. Ønsker du å administrere eller slette informasjonskapsler i disse nettleserne, da kan du gjøre det for Chrome og Mozilla Firefox på disse sider.

Ansvarsfraskrivelse

Billigste-forbrukslån.com er en sammenligningsside og formidler av lån online. Ingen av våre oppføringer viser hele spekteret på markedet, siden vi tror det blir for uhåndterligt. Vi gir deg masse informasjon og oversikter, men kan ikke holdes ansvarlig for de avtaler, du lager med den enkelte långiveren.

Heller ikke, hvis det finnes feil informasjoner i våre sammenligningsoversikter. Det vil alltid være opplysningene på selskapets egen nettside, som gjelder. Våre oversikter blir dog oppdatert ofte, og uoverensstemmelser er derfor veldig sjeldne. Hvis du opplever en feil, da er du veldig velkommen til å kontakte oss.