Forbrukslån til sommerdekk

Sommerdekk

De riktige dekk er viktig for å kjøre sikkert i trafikken. Men sommerdekk kan være en ganske dyr investering, som man ikke har regnet med i budsjettet.

Har det blitt tid til å skifte på din bil, men har du ikke helt de nødvendige penger, da kan du ta opp et forbrukslån til sommerdekk. Her kan du finne mer informasjon om, hvordan du kan gjøre dette best og billigst.

 

Låne penger til sommerdekk

I dag finnes det utrolig mange selskaper i Norge, som tilbyr forbrukslån på nett. Et forbrukslån er – som ordet sier – et lån til vanlig forbruk. Dette betyr i praksis alt, du kan ha behov for reiser, møbler, klær og selvfølgelig også sommerdekk til bilen. Du trenger ikke opplyse selskapet om, hva formålet med pengene er. Du søker bare på nett, mottar et tilbud, signerer med BankID og får pengene inn på konto dagen etter.

Det store markedet kan være vanskelig å få overblikk over, og derfor vil vi gjerne hjelpe deg til å spare tid og penger. Vi har laget en oversikt over selskaper, som tilbyr forbrukslån til sommerdekk. Slik kan du raskt og enkelt se dine muligheter, og du kan velge ut et par selskaper, som du vil søke hos.

Gode grunner til å endre dekk

Det er ikke bare på vinteren, at det er viktig med høy kvalitet. Med tiden blir dine sommerdekk nedslitt, og det kan påvirke føret. Kravet til mønsterdybde på sommeren er 1,6 mm, men det anbefales å velge enda dypere. De fleste husker på, at riktig kvalitet og mønsterdybde er viktig på vinteren, der veien ofte er glatt og usikker.

Kvaliteten på dine dekk påvirker også din sikkerhet på veien. Du kan blant annet risikere vannplaning eller lang bremsestrekning, hvis du velger feil modell eller dårlig kvalitet.

Dette kan ha alvorlige konsekvenser i trafikken. Så har du gamle og nedslitte dekk, da bør du investere i nye – for din egen og alle andre trafikanters sikkerhet.

Sammenlign priser på sommerdekk før kjøp

Før du tar opp et forbrukslån til sommerdekk bør du undersøke markedet nøye. Det finnes nemlig veldig mange forhandlere på markedet, og både pris og kvalitet varierer. Det gjelder om å finne en forhandler, som tilbyr de beste dekk til den laveste prisen.

På nett finner du en rekke portaler, som sammenligner forskjellige sommerdekk og prisen hos de forskjellige butikker. Her kan du få hjelp til å finne den modellen og forhandleren, som egner seg best til deg, din bil og ditt budsjett. Du kan spare mye penger på å sammenligne dine muligheter på denne måten.

Når du har valgt både dekk og forhandler, da kan du legge et budsjett slik at du kan sette sammen det lånet, som passer deg.