Forbrukslån test 2021

Det er ikke alltid like lett å finne rundt i det store utvalget av forbrukslån på nett. Markedet er stort, og tilbudene er mange. Og noen ganger kan det være veldig greit å få med seg andres opplevelser og erfaringer, når man skal velge långiver.

Det finnes en rekke faktorer, man kan se på, når man skal vurdere en långiver. Og det er umulig å avgjøre, hvilken som er viktigst – det avhenger nemlig av deg og dine ønsker. Men man kan hvert fall ikke unngå å ta renten med i vurderingen, når man skal lage en forbrukslån test.

Forbrukslån best i test

Her får du vårt bud på, hvilke långivere i 2021 du spesielt bør gå etter, hvis du skal få det billigste tilbudet online. Det vurderes først og fremst på grunnlag av renter, men også muligheter, service og andre anmeldelser. Det er uforpliktende og gratis å søke.

Det finnes en lang rekke portaler på nett, som sammenligner forskjellige långivere og utfører forbrukslån test. Det er ikke alltid full enighet mellom sidene.

I de forskjellige forbrukslån test finner man bl.a. Axo Finans, Bank Norwegian, Instabank og Opp Finans blant de beste långivere. De er forholdsvis store og anerkjente banker, som kan tilby gode vilkår og en konkurransedyktig effektiv rente.

Vær oppmerksom på at den beste og billigste løsningen for deg vil variere i henhold til dine behov og omstendigheter. 

Topp 5

De långivere nevnt over kan tilby noen av online markedets laveste renter online. Her er 5 av de selskapene du bør vurdere, men søk flere steder for å se hva de kan tilby deg:

  • Instabank
  • Centum
  • Axo Finans
  • Bank Norwegian
  • Opp Finans

Det er dog viktig å huske, at renten avhenger av hvilket beløp og hvilken nedbetalingstid, du velger. Samtidig avhenger den av din kredittvurdering. Jo bedre kredittvurdering du får, jo lavere rente kan selskapet tilby deg. Derfor kan en forbrukslån test aldri være en erstatning for å søke hos flere forskjellige selskaper.

Og det er viktig å bemerke, at listen over derfor heller ikke nødvendigvis representerer de tre långiverne, som er billigst for deg. Dog er det stor sannsynlighet for, at du blant disse tre vil finne ett av de beste tilbud.

Det smarteste å gjøre er å søke hos så mange forskjellige selskaper som mulig. Start med de tre over og bruk noen av de mange online forbrukslån test til å finne et par stykker mer. Det er alltid gratis og uforpliktende å søke, og det krever ikke mer enn få minutter. Derfor kan du bare søke hos så mange du vil. Jo flere du søker hos, jo større blir sannsynligheten for, at du virkelig finner det beste og billigste tilbudet på forbrukslån i 2021, som finnes for deg.

Oppdatert: Januar 2021