Forbrukslån til bryllup og dåp

Forbrukslån til bryllup

Bryllup og barnedåp er to veldig store begivenheter. Og man vil selvfølgelig gjøre alt for, at dagen skal bli helt spesiell. Men det er også to fester, som gjerne blir en relativt stor utgift. Vil du ikke bekymre deg om penger, da kan du ta opp et forbrukslån til bryllup og dåp. Slik kan du få presis den festen, du alltid har drømt om.

Lån til stort bryllup eller barnedåp

Et stort bryllup kan koste mye penger. Du må ha kirken til selven, et lokale til festen, mat og drikke til alle gjester, personale og kanskje musikk. I tillegg kommer bryllupskjolen, giftering, sko, sminke osv. Prisen avhenger selvfølgelig av mange ting, men den kan lett nærme seg et par hundre tusen kr. Også en barnedåp innebærer mange av de samme utgifter og koster lett mye penger.

Derfor er det uten tvil mange, som har problemer med at få råd til det bryllupet eller barnedåpen. Heldigvis har du mulighet for å ta opp et online forbrukslån til bryllup og dåp i løpet av bare én dag. Under kan du få hjelp til å finne noen av markedets beste og billigste långivere.

3 gode långivere

I denne kan du se noen av de beste og billigste forbrukslån til bryllup og dåp. Husk på, at dette er en veiledning og ikke fasit. Du bør alltid søke hos flere selskaper for å kunne sammenligne dine forskjellige tilbud og velge det beste.

Det store markedet for forbrukslån betyr, at både rente og vilkår varierer mye mellom de forskjellige selskaper. Derfor er det verdt å bruke tid på å undersøke de forskjellige muligheter. Vi vil gjerne hjelpe deg til å spare både tid og penger. Derfor har vi allerede undersøkt markedet for deg og samlet det i en oversikt.

Du kan alltid se på alternativene, avhengig av hvor mye penger du mangler. Vi har oversikter alt etter om du f.eks. trenger 20.000 (her) eller 40.000 (her) til festen.

Søk finansiering av bryllup og dåp online

Bruk listen over til å finne de selskaper, du vil søke hos. Det er alltid gratis og uforpliktende å sende inn en søknad. Når du mottar dine tilbud kan du sammenligne de på forskjellige områder og velge det beste. Se på den effektive renten for å finne det billigste forbrukslån til bryllup og dåp.

Når du har valgt ditt tilbud, da signerer du avtalen på nett med BankID. Pengene har du på konto allerede dagen etter. Slik kan du ta opp et forbrukslån til bryllup og dåp i løpet av bare én dag.

5 tips, hvis du skal holde bryllup

  1. Unngå å ha bryllupet i høysesonger som ferie eller høytider. Her er lokaler ofte mye dyrere.
  2. Få hjelp av venner. Kanskje du kjenner en fotograf? Eller hva med en baker? Du kan få hjelp til mange ting og spare penger på denne måten.
  3. Start tidlig med bryllupsplanleggingen for å få styr på alt i god tid. Slik unngår du å bli stresset.
  4. Legg et budsjett og følg det så nøye som mulig. Da har dere hele tiden oversikt over deres utgifter.
  5. Husk på, at det er deres bryllup og ikke andres. Så velg løsninger, som dere setter pris på i steden for å imponere gjestene.

Få mer informasjon og finn flere tips her.

5 tips, hvis du skal holde barnedåp

  1. Planlegg i god tid. Dere må melde ifra til menighetskontoret og ha en snakk med presten før dåpen. Så start tidlig og unngå stress.
  2. Husk faddere. Dere må velge minst 2 faddere, som er over 15 år. Det er viktig å tenke nøye over dette valget.
  3. Finn en dåpskjole til barnet, som dere blir fornøyd med. Kanksje dere har en i familien? Husk også å velge antrekk til dere selv!
  4. Tenk over maten. Skal det være fingermat, brunch, middag?
  5. Legg et budsjett. Dette nevner vi også her, fordi det er utrolig viktig å ha et realistisk budsjett og en plan for dagen.