Forbrukslån til depositum

Som ungdom kan det være vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Og skal du nå finne din første bolig, da har du sikkert vurdert mange forskjellige muligheter. Skal du kjøpe, leie eller velge borettslag?

Dette avhenger av mange forskjellige ting som din økonomi og dine fremtidsplaner. Velger du leie, da kreves det vanligvis et depositum. Dette er en engangssum, som gjerne ligger på 3-6 måneders husleie.

Problemer med å betale depositum?

Mange har kanskje ikke det krevede beløpet tilgjengelig i banken. Og du har kanskje ikke tid til eller lyst å vente på, at du kan spare sammen pengene. Dette gjelder ikke bare for ungdommer men for alle, som skal ha ny bolig. Her kan forbrukslån være løsningen!

Og det finnes masse muligheter for å ta et slikt på nett. Og det er helt gratis og uforpliktende å hente inn et tilbud. Søk gjerne hos et par stykker slik at du har noe å sammenligne og velg da det billigste. Her på siden hjelper vi deg til å finne den beste løsningen.

Vi har laget en oversikt over selskaper, som tilbyr lån til depositum. Slik får du raskt overblikk over dine muligheter. Du kan også bruke oversikten til å søke hos de selskapene, du vil. Enkelt og raskt.

Lån til innskudd i borettslag

Velger du borettslag, da kreves det gjerne at du må legge et innskudd. Størrelsen på dette kan variere, men her gjelder det samme som for leie: det kan være vanskelig å skaffe pengene nå og her, og du har kanskje ikke lyst å vente. Igjen kan det være lurt å bruke et forbrukslån til innskudd.

Mulighetene her er også mange. Se oversikten på forsiden og finn de selskapene, som tilbyr deg lån til innskudd i borettslag. Vi har gjort målrettede oppføringer avhengig av om du ca. mangler et lån på 20000 kr eller et lån på 30000 kr.

Dette må du vite

Det finnes selvfølgelig andre alternativer enn å ta forbrukslån for å dekke innskudd eller depositum. Du kan som sagt velge å vente, til du klarer å spare opp pengene. Det kan også være, at du kvalifiserer deg til et såkalt depositumslån i banken. Dette er en veldig billig løsning.

Dessverre er det langt fra alle, som kan bli godkjent til denne løsningen. Og da er løsningen med forbrukslån et bra alternativ. Husk på, at du ikke bør velge et større beløp, enn du egentlig trenger. Og velg alltid en månedlig ytelse, som du har råd til å betale. Da unngår du, at lånet blir unødvendig dyrt for deg!