Forbrukslån til ferie

Forbrukslån til ferie og reise

Trenger du litt ekstra penger for å få råd til drømmereisen? Da kan et forbrukslån være den riktige løsningen for deg. Du kan låne penger til presis det, du vil. Og du kan selv sette sammen beløp og nedbetalingstid slik at det passer til dine behov. Dette gir deg en stor fleksibilitet og frihet.

Skal du for eksempel bare på en kort ferie, da kan du velge et beløp på 5000 eller 10000 kr. Har du derimot planer om en lenger reise, da kan du lett velge beløp helt opptil mange tusen kroner.

Søk forbrukslån til reise og ferie

Det er ikke annerledes å søke om et forbrukslån til en reise enn til alt annet. Selskapet krever nemlig ikke, at du opplyser formålet med pengene. Slik er det samme fremgangsmåte, uansett om du låner til ferie, møbler, elektronikk, vanlig forbruk eller noe helt annet.

Du finner bare en rekke selskaper, du vil søke hos. Her kan du med fordel bruke vår oversikt her på siden. Velg gjerne minst 2-3 stykker for å kunne sammenligne de. Da sender du inn en søknad via selskapets hjemmeside eller direkte via oversikten.

Her må du gi litt forskjellige informasjoner om ønsket beløb, nedbetalingstid, personlige informasjoner osv. Du må også sende med noe dokumentasjon for f.eks. inntekt, slik at selskapet kan foreta et kredittsjekk.

Etter selskapet sender deg et tilbud med alle detaljer, kan du lese gjennom og vurdere, om det dekker dine behov. Du bør også sammenligne det med de andre tilbud for å finne det beste og billigste forbrukslån til reise og ferie. Er du fornøyd, da kan du godkjenne og trygt signere avtalen med BankID. Allerede dagen etter har du da pengene på kontoen.

Tips for en billigere ferie

Du skal selvfølgelig ikke låne mer, enn du egentlig trenger. Så her gir vi deg noen tips til å spare penger på din reise. Bruk gjerne noen av de mange sider, som sammenligner forskjellige tilbud. Slik kan du kanskje finne flyreisen eller hotellet til en lavere pris.

Du kan ofte spare penger på å booke fly og hotell sammen, så dette kan være en fordel. Du kan sammenligne fly og hotell priser via Momondo.

Dersom du ikke må reise på en spesifikk dag, da kan du sjekke, om det er noen billige restplasser. Og forsøk gjerne å unngå populære tidspunkter såsom skoleferier – her er det ofte dyrere. Generelt er det verdt å bruke litt tid på undersøke dine muligheter. Dette kan gjøre, at reisen din blir mye billigere.