Forbrukslån til hagle

Forbrukslån til hagle

Er du en av de mange nordmenn, som elsker jakt og friluftsliv? Da drømmer du sikkert også om en hagle i god kvalitet. Prisen på en hagle ligger gjerne på 10.000 kr, og de dyreste modeller kommer helt opp over 100.000 kr.

Derfor kan det være en dyr investering, og for mange er det nødvendig å ta opp et forbrukslån til hagle. Her gir vi deg overblikk over, hvordan du kan gjøre dette i praksis.

Behov for å låne penger til hagle?

Det er ikke alle, som har plass i budsjettet til å bruke 10.000 – 30.000 kr. på en hagle. Da kan løsningen være å ta opp et forbrukslån til hagle på nett. Et forbrukslån kan du nemlig bruke til presis det, du vil – og selvføgelig også våpen og skyting. Med et online forbrukslån kan du låne alt mellom 5.000 og 500.000 kr, og du kan selv velge nedbetalingstiden. På den måten kan du selv sette sammen de vilkår, som egner seg best til dine behov og ditt budsjett.

Se vår oversikt med forbrukslån opptil 30000 her. Det bør være nok penger til å finansiere de fleste modeller.

Søke gratis om finansiering online

Det finnes utrolig mange banker og selskaper, som tilbyr online forbrukslån til hagle og andre kjøp. Det kan være vanskelig og tidskrevende å få overblikk over det store markedet. Vi vil gjerne hjelpe deg til å spare både tid og penger. Derfor har vi laget en rekke oversikter her på siden, som du kan bruke til å velge ut de selskaper, du vil søke hos.

En av de store fordelene er, at det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad.

Du gjør det direkte på selskapets hjemmeside ved å fylle ut skjema med informasjon om deg og din økonomi.

Det er viktig, at du søker hos flere forskjellige selskaper. Du må sende inn en søknad for å kunne se presis, hva selskapet kan tilby deg. Og når du søker hos flere, så kan du sammenligne de forskjellige tilbud og velge ut det beste og billigste. Det finnes nemlig stor variasjon i rente og vilkår på markedet, og du kan spare mye penger på å velge ett tilbud fremfor et annet.

Du må kjenne reglene for hagle først

Når du skal kjøpe deg hagle, da er det viktig, at du kjenner reglene for kjøp av skytevåpen. Du må søke om tillatelse til skytevåpen, og søknadsskjema for dette finner du ved å henvende deg til politiet. Reglene avhenger litt av, hvilket skytevåpen du søker om. Hvis du søker om våpen til jakt, så må du være registrert i Jegerregisteret og dokumentere dette i søknaden din.

Husk også på, at det ble innført registreringsplikt for alle hagler i 1990. Denne søknadsprosessen til ervervstillatelse av hagle innebærer også noen gebyrer, og dette må du ha med i budsjettet. Men det er veldig viktig, at du har styr på reglene for kjøp av skytevåpen, slik at du ikke gjør noe ulovlig. Se mer på Politi.no.

Når du har fult styr på regler, registrering og tillatelse, da kan du søke om forbrukslån til hagle. Søker du i dag, da kan du allerede ha pengene på konto i morgen og bli helt klar til jakt.