Låne penger til barnevakt

Låne penger til barnevakt

Det kan være vanskelig å få tid til alt, når man har både jobb og barn. Noen ganger trenger man privat barnepass, dersom man ikke selv har mulighet til å ta fri. I tillegg har man en rekke andre utgifter også.

Klær til barna, barnevogn, leker, skolesaker og mye mer. Har du fått litt problemer med økonomien etter du har fått barn, da finnes det heldigvis muligheter til å få penger her og nå. På nett kan du låne penger til barnevakt, klær eller andre utgifter til barna.

Trenger du penger til barnevakten?

Jobb og barnepass passer ikke alltid sammen. I slike situasjoner er det mulig å betale for en barnevakt, som kan være med barna, når du ikke er hjemme. Du kan for eksempel bruke en side som Barnevaktnett.no til å finne privatpersoner, foreldre eller dagmammaer, som kan hjelpe.

På den måten kan du med god samvittighet dra til det viktige møte, dra en tur på kino på kvelden eller noe helt annet. Barnevakten gir deg større frihet og fleksibiliet i hverdagen uten at det har konsekvenser for ditt barn.

Med et helt vanlig forbrukslån kan du låne penger til barnevakt. Du må bare søke på nett hos en av de mange selskaper, og så kan du ha pengene på konto allerede i morgen. Det er både gratis, uforpliktende og veldig enkelt å sende inn en søknad. Så du kan med fordel sende inn et par søknader for å se, hva dine muligheter er.

På denne måten kan du låne alt mellom 5.000 og 500.000 kr. helt uten sikkerhet. Du kan selv sette sammen det lånet, som passer til dine behov og ditt budsjett.

Vælg lånebeløp i menyen for å søke og se mulighetene.

 

Du kan også søke lån til barneklær, barnevogn mv.

Det finnes selvfølgelig ingen begrensning for, hva pengene kan brukes til. Med et online forbrukslån trenger du nemlig ikke forklare, hva formålet med pengene er. Årsaken har ikke noe å si for selskapet, som bare ser på din økonomi, når de skal godkjenne avtalen. Derfor kan du helt selv velge, hvordan du vil bruke dine penger.

Du kan for eksempel kjøpe ny vinterjakke, barnevogn, dagligvarer, få råd til betaling av barnehage eller dagmamma, eller bruke pengene på noe helt annet. Så når du låner penger til barnevakt, da har du egentlig full frihet og fleksibilitet. Du må bare sikre, at nedbetalingen skjer ifølge avtalen for å unngå gjeld og betalingsanmerkninger.

Alternativer til å låne til barnevakten

Det finnes selvfølgelig alternativer til å betale for en barnevakt. Du kan få barna passet i barnehage, SFO, hos dagmamma eller lignende – avhengig av barnets alder. Dette koster selvfølgelig også penger, men her kan barna være sosiale og leke med andre.

Du kan også prøve å se, om noen av foreldrene i området har lyst å være med på en ordning (eller kanskje allerede har en). Da kan dere være en liten gruppe, som passer hverandres barn uten betaling. Dette er en billig løsning, som gir barnet noen gode lekekamerater, men det er selvfølgelig ikke en mulighet for alle.

Til slutt kan du spørre venner eller familie, om de har lyst å hjelpe. Dette er en fin mulighet, dersom du ikke trenger hjelp så ofte. Og da kan du slippe å låne penger til barnevakt og bruke pengene på noe annet.