Låne penger til skiklær og skiferie

Lån penger til skiklær og skiferie

Ski er en tradisjon for oss nordmenn, og mange drar på tur minst én gang i året. Uansett om du foretrekker langrenn eller slalom, Norge eller utlandet, så skal det investeres en del penger i ustyr og reiser.

I dag har du mange muligheter til å låne penger til skiklær, reisen, utstyr og lignende. Du kan nemlig bruke et helt vanlig forbrukslån til å få råd til dette.

Trenger du penger til skiferien?

Ski holder ikke evigt. Med ordentlig vedlikehold kan de holde i lang tid, men spesielt for familier med barn må man skifte ut ganske ofte. Barna må ha en større modell, når de vokser. Det samme gjelder for skiklær som jakke, bukse, hansker og lue. Også disse blir for små med tiden for barna, og brukes de ofte må de skiftes ut etterhvert.

Når det gjelder skiklær og -utstyr, så vil man gjerne være sikker på, at kvaliteten er i topp. Det har nemlig mye å si, når du skal føle deg varm, komfortable og sikker på løypen. Derfor kan det også være dyrt å kjøpe nytt utstyr til seg selv å barna. Og når dette kommer i tillegg til den prisen, du betaler for selve skiferien, da er det mange, som ikke har plass i budsjettet.

Men på nett har du masse muligheter til å låne penger til skiklær, transport, heiskort, mat på reisen, ski, sko og alt det andre. Det gjelder både, hvis du skal på ski i nærheten av huset eller hytten din, og du derfor ikke trenger å reise. Men det gjelder også, hvis du skal ha penger til fly og hotell, når du drar til utlandet. Med et forbrukslån kan du nemlig bruke pengene på presis det, du vil.

Gå til oversikt - søk hurtigt og uforpliktende

Lån til skiaktiviteter på nett

– Alle søknader er uforpliktende

Det finnes mange fordeler ved å velge et online forbrukslån fremfor et lån i banken. Først og fremst er det mye enklere, fordi alt skjer på nett. Dette gjør også, at søknadsprosessen blir veldig rask, og du kan låne penger til skiklær.

I tillegg er det mindre krav for å bli godkjent, du trenger ikke stille sikkerhet, og du har full frihet til å bruke pengene, som du vil. På denne måten kan du låne alt mellom 5.000 og 500.000 kr, og du velger selv nedbetalingstiden.

Send inn din søknad til minst 2-3 forskjellige selskaper i dag slik at du kan sammenligne dine tilbud. Det er alltid helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad.

Se også vår test av forbrukslån her.

3 populære skiområder for nordmenn

  1. Bad Gastein. Nordmenn elsker Alpene, og særlig Bad Gastein i Østerrike er veldig populært. Det er et stort og flott område, som tiltrekker folk fra hele verden.
  2. Geilo. Foretrekker du å ha skiferien i Norge, da finnes det mange fantastiske områder. Geilo er blant det mest populære, men også Hemsedal, Trysil og mange andre har herlige muligheter for ski og koselig tid med familien.
  3. Val Thorens. I de franske alpene finner du Val Thorens, som også får en plass på denne listen. Her velger mange nordmenn å ha sin skiferie, og området får veldig flotte vurderinger.

Det finnes selvfølgelig utrolig mange andre områder, og valget avhenger både av ditt nivå, alderen din, tiden på året, ditt budsjett og mye mer. Men uansett hva du velger, så kan du alltid låne penger til skiklær og skiferie på nett, slik at du kan få råd til den reisen, du drømmer om.