Forbrukslån til PC og iPad

Forbrukslån til iPad og PC

Har du en PC, som trenger til å bli skiftet ut med en ny modell? Eller har du kanskje et barn eller en kjæreste, som har fortjent sin første iPad? Kjøp av elektronikk er ikke akkurat billigt, men noen ganger er det dog nødvendig – også selvom man ikke har så mye penger på kontoen.

I steden for å få finansiering gjennom virksomheten, så kan du velge å ta et forbrukslån til PC og iPad. Det kan være en god løsning for deg, som trenger litt ekstra penger til elektronikk.

Lån penger til PC og iPad med oss

Hos de fleste långivere kan du låne alt mellom 5.000 og 500.000 i forbrukslån. Men du finner også en rekke selskaper, som tilbyr mindre forbrukslån helt ned til 1.000 kr. Det kan være en fordel for deg å benytte slike lån, dersom du ikke trenger mer enn et par tusen kroner til å kjøpe din iPad eller PC. Det er nemlig smart bare å låne til det, du trenger.

Velg et lånebeløp til høyre og begynner å søke helt uforpliktende.

Du bør alltid sjekke, hvor mye penger du egentlig trenger, før du tar et forbrukslån til PC og iPad. Hvordan gjør du da i praksiss? Her får du det trinn for trinn:

  • Legg et budsjett og fin ut, hvor mye du trenger, og hvor mye du kan nedbetale hver måned
  • Velg lånebløp og nedbetalingstid ut fra ovenstående faktorer
  • Finn en rekke selskaper, som kan møte dine behov. Bruk gjerne en av de mange online portaler til dette.
  • Vær sikker på, at du kan oppfylle søknadskriteriene hos de gjeldende selskaper
  • Send inn en søknad på selskapets hjemmeside. Det krever bare få minutter, og det er helt gratis og uforpliktende. Søk alltid hos minst 2-3 forskjellige selskaper.
  • Sammenlign dine forskjellige tilbud og velg det billigste og beste for deg.
  • Bruk BankID til å signere elektronisk og ha pengene på kontoen allerede dagen etter.

Søk lån til PC og iPad her

Sammenlign priser på PC-er

Før du kjøper din PC, bør du selvfølgelig sikre deg, at du velger den billigste løsningen. Det betyr selvfølgelig ikke, at du trenger velge den billigste modellen. Men du kan faktisk spare mye penger på å sammenligne priser på den samme modellen og finne den billigste. Det er nemlig stor forskjell på, hvilken pris, butikkene selger PC-en til. Og det er jo ingen grunn til å ta opp et større forbrukslån til PC enn nødvendig.

Bruk en av de mange sider, som sammenligner prisen på PC’er. Her kan du for eksempel bruke Prisguide.no, der du lett kan få et overblikk over en lang rekke forskjellige forhandlere. På denne måten kan du sammenligne mange priser på kort tid, og slik kan du finne den billigste forhandler av din nye PC.

Se også: Forbrukslån til oppussing av bolig

Sammenlign priser på iPads

Det samme gjelder selvfølgelig, dersom det er en iPad, du skal kjøpe. iPads har blitt utrolig populære, og det finnes en lang rekke forhandlere av dette produktet i Norge. Her kan du igjen finne den billigste ved å bruke sider som Prisguide.no. Du kan kanskje være heldig å finne et veldig bra tilbud, som sparer deg for flere hundre kroner. På den måten kan du ta så lite et lån som mulig.

Når du har funnet prisen på din iPad eller PC, da er du klar til å søke om ditt lån. Kom i gang og se, hvilke tilbud du kan få på forbrukslån til PC eller iPad.

Les også: Forbrukslån uten inntekt