Låne penger til iPhone

Låne penger til iPhone

iPhone er en av de mest populære valg, når nordmenn skal kjøpe seg ny telefon. Det er en smarttelefon, som er kjent for en god mobilplattform, brukbare funksjoner og et flott design. Men dette må man også betale for.

En iPhone er en av de dyreste telefoner på markedet, spesielt hvis det er snakk om de nyeste modeller. Vil du ha råd til telefonen, da kan du ta opp et forbrukslån til iPhone på nett og få plass i budsjettet.

Ta opp forbrukslån til iPhone online

Med et online forbrukslån kan du få råd til din neste iPhone. Her kan du nemlig låne alt mellom 1.000 og 500.000 kr, så du kan lett velge det beløpet, som passer til ditt budsjett. Du velger også selv nedbetalingstiden slik at du kan få en månedlig ytelse, som passer deg. Online forbrukslån er en veldig vanlig måte å låne penger på i dag, og det er helt trygt og sikkert. Alt skjer på nett, og derfor er prosessen både rask og enkel. Pengene kan du bruke presis, som du vil.

Gode långivere til formålet

Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne det billigste forbrukslån til iPhone. Derfor har vi undersøkt markedet for deg, så du kan spare tid og penger. Ovenfor finner du en oversikt over de tre selskaper på markedet, som kan tilby de beste forbrukslån til iPhone. Søker du hos en av disse, da er du sikret en lav rente, god service og gode vilkår. Søk alltid hos flere selskaper for å kunne sammenligne dine tilbud.

Sammenlign priser på iPhone før kjøp

Prisen på en iPhone varierer veldig hos de forskjellige forhandlere, så det er viktig, at du ikke bare velger det første du ser. Det finnes mange portaler, som hjelper deg med å sammenligne prisen. Du kan for eksempel bruke Prisjakt.no, som sammenligner priser på utrolig mange produkter. Velg den modellen, du vil ha og sammenlign butikkene på portalen. På denne måten kan du faktisk spare flere hundre kroner. Du kan selvfølgelig også følge med hos forskjellige fysiske butikker og se, om de har et godt tilbud på din nye iPhone.

Vurderer du å kjøpe andre Apple produkter? Så sjekk ut vår side om lån til ny iPad her.

Skal jeg velge iPhone 4, 5 eller 6?

Apple har etterhvert produsert en rekke forskjellige modeller, og det kommer hele tiden nye til. Det finnes fordeler og ulemper ved alle, men generelt kan man si, at de nyeste har den beste funksjonen. Apple utvikler nemlig hele tiden teknologi, kamera, plattform osv. for å optimere brukeropplevelsen. Den nyeste modeller er iPhone 6, der du både finner 6, 6s og 6 SE. Disse har utrolig flott design, fantastisk kamera og høy brukervennlighet. Men prisen er også en del høyere enn på de gamle modeller.

iPhone 4 eller 5 kan du kjøpe på tilbud på mange butikker, eller du kan spare penger på å kjøpe de brukt. 4 er ganske simpel, men egner seg bra til de, som ikke har så høye krav til f.eks. kamera. 5’eren ligger nærmere 6’eren og er et veldig bra alternativ til en litt mer budsjettvennlig pris. Til sammenligning kan Prisjakt.no gi disse priser på de forskjellige telefoner (laveste prisen valgt):

  • iPhone 4S, 8GB: 2999 kr
  • iPhone 5S, 16GB: 2890 kr
  • iPhone 6S, 16GB: 6199 kr

Det er altså ikke stor forskjell på 4 og 5, mens 6 ligger til nesten dobbel pris. Derfor er det verdt å vurdere, om den nyeste modellen virkelig er nødvendig. Uansett hvilken du velger, så kan du med fordel bruke et forbrukslån til iPhone for å få råd til din nye smarttelefon.